PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Units demana desbloquejar les partides per avançar el vial

La formació considera que la desviació serà una millora per a tot el país

Per El Periòdic

Travesset i altres candidats conversen sobre el vial de Sant Julià, ahir.
Travesset i altres candidats conversen sobre el vial de Sant Julià, ahir. | Units pel Canvi

Units pel Canvi reclama que es desbloquegin les partides pressupostàries per avançar en la construcció del vial de Sant Julià. «Amb el nombre de persones que ens visiten de l’estat veí, és obvi i necessari que millorem molt més l’accés al Principat d’Andorra», va manifestar ahir en declaracions als mitjans de comunicació el candidat a cònsol major, Joan Travesset. A més, va insistir que «som conscients que serà una millora tant per a Sant Julià com per al conjunt del país». 

Joan Travesset: «Amb el nombre de persones que ens visiten de l’estat veí, és obvi i necessari que millorem molt més l’accés al Principat»

Des de la candidatura asseguren que en cas de guanyar les eleccions, una de les primeres coses que faran és reunir-se amb el Govern i concretament amb el Ministeri d’Ordenament Territorial «per tal de veure com ho podem arreglar». Segons va exposar Travesset, «malgrat que estem en eleccions comunals, entenem que la política comunal no té sentit sense la política nacional». Per això, Units pel Canvi defensa el treball conjunt amb l’Executiu i, seguint el criteri de solidaritat que ha de venir per ambdues bandes, demana que «d’una vegada per totes es comencin a desbloquejar les partides pressupostàries que han de permetre seguir amb la construcció del vial».

Beneficis per a la parròquia

El número 1 de la llista va destacar que sobretot cal arreglar la continuació de la desviació des de la boca sud del túnel de la Tàpia i va incidir que la finalització del vial permetrà donar un altre aire a l’avinguda Francesc Cairat com a porta d’entrada d’Andorra. «Si es millora l’avinguda, també fa la vida més atractiva als ciutadans», va argumentar Travesset. De fet, tal com ha recordat reiteradament, el pal de paller del seu programa són les persones i després de constatar que la parròquia ha estat descuidada en els últims anys, ara volen embellir-la i fer la vida més fàcil a tots els ciutadans. 

Des de la candidatura, van aprofitar la compareixença d’ahir per denunciar les obres que a dia d’avui s’estan realitzant a l’entrada del poble, just davant del cementiri. «Encara no he trobat ningú que hagi entès aquesta manera de fer obres», va denunciar el candidat a cònsol major tot retraient que «no té sentit anar posant jardineres en un espai estret com aquell», ja que s’està provocant una mena de cul de sac en la rotonda que hi ha allà. 

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT