PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Aleix vol embellir el passeig del Riu amb idees ciutadanes

Un altre dels objectius de DA a Escaldes és millorar l’accessibilitat

Per Laura Cugat Ruiz

Els candidats Miquel Aleix i Gemma Bofarull en l’acte celebrat ahir.
Els candidats Miquel Aleix i Gemma Bofarull en l’acte celebrat ahir. | Demòcrates

El cap de llista de DA a Escaldes, Miquel Aleix, va protagonitzar ahir un acte a la zona propera a l’església de la parròquia que dona al riu Valira, acompanyat de la número 10 de la llista, Gemma Bofarull, per exposar un parell dels objectius de la candidatura que consisteix a embellir tot el passeig del Riu, incloent-hi també les façanes dels edificis, i millorar l’accessibilitat de la zona. Aleix va ressaltar que les idees que s’aplicarien per embellir l’indret sorgirien dels ciutadans a partir d’un concurs públic que el comú ja ha engegat i que culminarà el febrer.

Tal com indica el programa, Aleix va subratllar que volen «posar en marxa la modificació i l’embelliment del passeig del Riu, ja que des dels aiguats de 1982, que és quan es va construir, poca cosa s’ha fet». Pel que fa a les propostes, va afirmar que «com que es tracta d’un concurs d’idees, deixem als inspiradors que tinguin la seva pròpia imaginació i esperem tenir moltes propostes per poder triar». Pel que fa a l’embelliment de les façanes, Aleix va reconèixer que es parlarà amb els privats i s’intentarà establir un acord públicoprivat amb ells.

Millorar l'accessibilitat

A banda d’embellir, un altre dels objectius centrals a treballar al passeig del Riu és la millora de l’accessibilitat, tot eliminant les escales que facilitarien a mobilitat a la zona. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT