PUBLICITAT

El peruà Cristian Paredes és l'elegit pel FC Andorra per reforçar l'equip

  • Pot jugar al mig del camp i de lateral, mentre que el club descarta el búlgar Zhoro Tenchev
R. MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El tècnic Richard Imbernón té un nou efectiu al seu equip Foto: ORIOL LLAURADÓ

Cristian Paredes ja és nou jugador del FC Andorra. El futbolista peruà de 23 anys ja fa dies que entrena amb el primer equip tricolor, i finalment el club ha decidit incorporar-lo, tot i que no podrà jugar fins d'aquí dues jornades, contra la Pobla de Segur, perquè la seva fitxa està tramitant-se. Així mateix, l'altre jugador que estava formant part dels entrenaments, el búlgar Zhoro Tenchev, finalment ha estat descartat fonamentalment per les pretensions econòmiques del jugador, de 21 anys i que havia format part de les categories inferiors del CSKA de Moscú.

Paredes és un jugador «humil i amb ganes de treballar», segons va dir ahir el tècnic Richard Imbernón, i pot aportar molt a l'equip «al mig del camp, on hem analitzat la situació i tot i veure que sí és cert que tenim molts jugadors, també hem d'evitar problemes com els d'ara que no tenim ni Andorrà ni Pujol per lesió». Imbernón va destacar que el peruà, tot i ser un migcampista, «també pot jugar al lateral esquerre».

Pel que fa al búlgar Tenchev, Imbernón va confirmar «la qualitat del jugador», però tant ell com el director gerent del club, Emili Pérez, van consensuar que les pretensions del jugador no eren lògiques per una entitat modesta com el FC Andorra.

LESIONATS RECUPERATS / El part mèdic de l'equip millora. Tot i que el dubte principal per al matx del pròxim diumenge a Guissona (16.00, al camp Municipal) és Àlex Somoza -es va lesionar al turmell dret en donar-li una puntada de peu al mur de darrere de la porteria d'Aixovall en un moment de ràbia per una acció durant l'anterior matx contra l'Atlètic Alpicat-,la bona notícia és la recuperació de Marc Pujol i Xavi Andorrà, els quals tenen el vistiplau del servei mèdic per tornar a jugar. Imbernón va assegurar ahir que tindran minuts, «però no estan per 90 minuts».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT