PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Terceravia vol construir un aparcament soterrat al centre

Planteja la nova infraestructura perquè doni servei a l’església de Sant Pere Màrtir, les piscines comunals i Vivand

Per El Periòdic

Membres de terceravia d’Escaldes-engordany davant un pàrquing.
Membres de terceravia d’Escaldes-engordany davant un pàrquing. | Terceravia

Perquè la parròquia compti amb més places d’aparcament, i per donar el servei en algunes zones i equipaments d’Escaldes-Engordanys, terceravia projecta la construcció d’un aparcament soterrat, que permetrà augmentar l’oferta per estacionar els vehicles.

Josep Baliellas, primer suplent de la candidatura, exposava que aquest projecte el tenen al cap perquè «doni servei a l’església de Sant Pere Màrtir, a les piscines comunals i a Vivand», i estaria situat «sota la plaça Santa Anna, la plaça de l’antiga església, la plaça de l’església i l’aparcament que va comprar el comú». Arriben a aquest plantejament perquè a Escaldes  «hi ha una mancança total d’aparcaments i encara es reduirà més, en un curt període de temps». Segons Baliellas, la majoria de pàrquings «estan en terrenys llogats i a la que els propietaris es decideixin a recuperar els terrenys no quedarà res», perdent la parròquia unes places importants per estacionar-hi vehicles. L’obra, «no crec que pugi més de quatre milions d’euros», reconeixia.

Baliellas va assenyalar la incidència que s’està produint en un pàrquing en concret. «L’aparcament del costat del Thyssen està a Batllia perquè hi ha unes portes que els seus propietaris abans tenien dret a pas i ara no en tenen», assenyalava, subratllant que la cònsol major, Trini Marín, «va dir que estava molt contenta quan va comprar l’aparcament i ara està a Batllia».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT