PUBLICITAT

Andorra la Vella

Terceravia vol millores per al Pont de la Margineda

El partit considera que es tracta d’un punt històric que cal visibilitzar

Per El Periòdic

Membres de la candidatura de terceravia+Independents per Andorra la Vella.
Membres de la candidatura de terceravia+Independents per Andorra la Vella. | terceravia+Independents

La candidatura terceravia + Independents Andorra la Vella va anunciar ahir que entre els seus projectes de potenciar el patrimoni de la parròquia, destaca posar el focus en el Pont de la Margineda. «És l’entrada de la parròquia i és una bellesa històrica que mereix tenir visibilitat», va subratllar el candidat número 3, Joan Lluís Ayala. 

La candidatura va assegurar que defugen de fer meravelles com el projecte de l’arc lluminós, projectat a aquesta zona per l’actual equip comunal. «Som Andorra la Vella i som un país petit, no pot ser pas Las Vegas això», va matisar Ayala. 

Millores sostenibles

L’objectiu de la formació és il·luminar el pont de manera sostenible i senyalitzar la seva presència. «Cal fer valdre l’entorn de la Margineda, netejar-lo i il·luminar-lo de manera conscient, així com senyalitzar-lo correctament. A més a més, aquí hi ha un bosc de ribera que també cal donar-li valor», va detallar el candidat. El mateix va afegir que «per aquest punt passa molta gent, tant visitants com residents del país, i molts no saben els tresors naturals i històrics que tenim. Una proposta com aquesta respon al fet que les coses senzilles són les que marquen la diferència». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT