PUBLICITAT

Andorra la Vella

El PS aposta per dissenyar un pla integral per cada barri

Carmona assegura que «tothom mereix rebre els mateixos serveis»

Per El Periòdic

D. Carmona i S. González.
D. Carmona i S. González. | PS

La candidatura del Partit Socialdemòcrata i Independents d’Andorra la Vella va explicar ahir que té previst impulsar un pla integral per a cadascun dels barris de la parròquia, que també inclourà «un pla de xoc». «Tothom es mereix rebre els mateixos serveis», va defensar la candidata a cònsol major, Dolors Carmona, al barri de Bonavista, amb la voluntat de mostrar «un exemple clar d’una zona oblidada de la parròquia», encara que n’hi ha d’altres. «Tots els ciutadans ho poden veure, no és una cosa que nosaltres ens inventem», va sentenciar la cap de llista a la capital. 

Amb l’objectiu d’estar a prop dels ciutadans, Carmona va informar que preveuen instaurar un conseller de barri , una figura que «ha de ser efectiva i ha d’exercir d’interlocutor». Alhora, el partit també vol promoure les associacions veïnals amb la voluntat d’escoltar les seves necessitats i fer una planificació conjunta. 

Posar el focus als barris

Carmona va detallar que els plans de barri es treballaran conjuntament. En aquests plans s’inclouran actuacions a nivell d’higiene, de manteniment de voravies i de l’accessibilitat, entre altres. La cap de llista va explicar que «hi ha serveis que depenen del Comú i són la nostra responsabilitat; en aquests assumim el compromís de millorar el seu estat». Però també hi ha aspectes que depenen dels privats. Aquí, Carmona va defensar la necessitat d’establir línies de col·laboració publico-privades «per incentivar i promoure que les façanes i altres espais privats es puguin condicionar». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT