PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS vol saber més detalls del projecte d’assistent personal

El Grup Parlamentari pregunta quins recursos econòmics s’hi destinen

Per El Periòdic

Pere López i Judith Salazar.
Pere López i Judith Salazar. | PS

El Grup Parlamentari Socialdemòcrata va anunciar ahir que havia fet una sèrie de demandes informació a Govern per conèixer la quantitat de recursos que es destinen al projecte d’assistent personal. 

La formació recorda que el ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior va posar en marxa el gener del 2017 el projecte d’assistent personal, un servei que busca que les persones amb diversitat funcional puguin viure de manera autònoma. «Hem preguntat al respecte d’aquest projecte perquè creiem que ha d’ajudar significament a l’autonomia de les persones amb diversitat funcional i, per tant, volem saber quants recursos humans i econòmics destina el ministeri d’Afers Socials des de la seva creació».

Demandes concretes

Per poder avaluar la situació del projecte, des del PS volen saber, pel que fa a les demandes favorables, quantes hores d’assistència personal s’han autoritzat, si existeix un barem objectiu de quantificació i, en cas afirmatiu, quin és. També volen saber quantes persones s’han format per a poder ser assistent personal i quins recursos, econòmics i humans, destina anualment el ministeri a aquest projecte des de la seva implementació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT