PUBLICITAT

Encamp

En Comú treballa en una nova concessió de les pistes d’esquí

Preveu que el contracte tingui una duració de 50 anys per tal de garantir la millora de les estacions

Per El Periòdic

L'equip d'En Comú per Encamp a les pistes de Grau Roig.
L'equip d'En Comú per Encamp a les pistes de Grau Roig. | En Comú per Encamp

El candidat a cònsol menor d’En Comú per Encamp, Jean Michel Rascagneres, va manifestar ahir que «la neu és i ha de seguir sent el motor de  futur d’Encamp i del Pas de la Casa». Des de les pistes de Grau Roig i envoltat dels seus companys de llista, Rascagneres va explicar quines intencions té la llista sobre la gestió de les estacions d’esquí. La candidatura té clar que «ara és el moment» de treure una nova concessió perquè gestioni les estacions i segueixi «millorant la qualitat» que s’ofereixen als esquiadors, deia el número dos. 
Tal com va recordar Rascagneres, a la concessió actual que ostenta Saetde, li queden 18 anys, «un espai massa curt de temps en el sentit que podria limitar que la societat seguís fent inversions als dos sectors».

En Comú per Encamp té clar que «s’ha d’assegurar» que se segueixin renovant i millorant les estacions de la parròquia, motiu pel qual l’aspirant a cònsol menor va avançar que ja tenen molt avançat el treball per obrir un concurs públic internacional durant el pròxim mandat, i deia que «donaria encara més vida al sector de la neu de la parròquia». 

La idea d’En Comú és rescindir el contracte amb Saetde de manera acordada i «preservant els drets», tant del Comú com de la societat, detallava Rascagneres. A partir d’aquí, s’obriria el concurs, al qual s’hi podrà tornar a presentar Saetde si així ho considera, per obrir una nova concessió a 50 anys vista. 

L’oferta guanyadora, va puntualitzar el candidat, «haurà de tenir en compte el passat i el que ha fet Saetde tots aquests anys». 
Segons la coalició, si no es fa aquesta nova concessió i es deixa expirar l’actual, es corre el risc que Saetde deixi d’invertir i, en conseqüència, «després costarà més trobar un nou concessionari», plantejava Rascagneres. Per tot plegat, «és el moment de donar un nou impuls» al sector, afeia. Rascagneres va acabar la visita a Grau Roig conversant amb els esquiadors que ahir gaudien del darrer deia del Pont de la Puríssima. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT