PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Units pel Canvi reclama més atenció per a Naturlandia

Estan en contra de tenir els animals tancats i aposten per la gastronomia local

Per El Periòdic

L’equip d’Units pel Canvi a Naturlandia.
L’equip d’Units pel Canvi a Naturlandia. | Units pel Canvi

La candidatura d’Units pel Canvi va defensar que Naturlàndia ha de ser un projecte nacional, el que vol dir que «hi ha d’haver també la solidaritat del Govern del país», va manifestar el candidat a cònsol major, Joan Travesset. Més enllà, l’agrupació té un projecte per al parc, que consideren, «necessita un nou impuls».
 

Joan Travesset creu que el parc ha de ser «un projecte nacional» i demana la solidaritat del Govern del país

Des de les mateixes instal·lacions de Naturlandia, Travesset va detallar que «el primer de tot serà un canvi de direcció en la gestió del parc». Creu que aquesta hauria de ser com la de les estacions d’esquí alpí o Caldea, «una oferta fixa al país», puntualitzava el cap de llista. Un segon pas estaria relacionat amb la gastronomia, de la que «cal tenir més cura», exposava el líder d’Units pel Canvi a Sant Julià. Finalment, pensa que s’hauria de «fer una diagnosi de totes les estacions del parc, i de manera especial, a l’àrea dels animals. En aquest punt, Travesset va voler aclarir que «són contraris a que els animals estiguin en captivitat».

D’altra banda, Travesset va aprofitar la convocatòria per avançar que, si arriben al comú el pròxim 15 de desembre, es vol treballar «de forma innovadora, la coordinació, realització i recerca de l’efecte que pot tenir la massa forestal del nostre bosc de la Rabassa des del punt de vista de la salut i el benestar de les persones».

El futur de Naturlandia és un dels punts principals a les llistes de Sant Julià. Els socialdemòcrates i Desperta Laurèdia aposten per reorientar el model cap al turisme de natura. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT