PUBLICITAT

Juarez, 3a a l'eslàlom, és 11a a la súper combinada

  • El tècnic Pierre Berneron destaca que el resultat «dóna ànims» a l'equip
EL PERIÒDIC
HEMSEDAL

Periodic
Juarez, abans d'un entrenament durant el passat estiu Foto: FAE

Sofie Juarez va aconseguir dimecres al vespre un bon resultat en la prova de l'eslàlom de Hemsedal, a Noruega. L'esquiadora de l'equip júnior de la FAE va ser 3a a l'eslàlom, el que la va situar finalment en la súper combinada a l'11a posició. El dia anterior, a la cursa del súper gegant, havia firmat una baixada modesta amb la 23a plaça. Amb tot, el resultat és per al seu entrenador, Pierre Berneron, una mostra del bon treball i dels resultats que van sortint a l'especialitat de l'eslàlom: «El resultat dóna ànims a l'equip i ens permet veure que en aquesta disciplina hem de seguir la mateixa línia».

Juarez, gràcies a la seva tercera posició a l'eslàlom, va remuntar des de la 23a plaça que arrossegava del súper gegant fins a l'11a en la súper combinada, amb una puntuació de 62,40 punts FIS. L'andorrana es va mostrar massa tensa al súper gegant, «amb dificultats per deixar-se anar», segons Berneron», però a la cursa de l'eslàlom «ha sabut reaccionar, s'ha mostrat molt segura i ha esquiat més alliberada».

PRÒXIMES CURSES / Els equips de la FAE continuen amb l'activitat en l'inici de temporada. El dia 1 de desembre i el dia 2, Roger Vidosa correrà a Äre (Suècia) la prova de l'eslàlom de la Copa d'Europa. Així mateix, des del dia 1 fins al 5 de desembre, la resta de l'equip masculí disputarà les curses FIS de Funesdalen, a Noruega, mentre que del 3 al 5 Mireia Gutiérrez serà a la Copa d'Europa de Kvitfjell (Noruega) amb gegant, súper gegant i súper combinada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT