PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS planteja uns carrers accessibles per a tothom

Es compromet a fer un estudi per millorar la seguretat a la via pública

Per El Periòdic

Membres del PS comprovant l’accessibilitat a Escaldes.
Membres del PS comprovant l’accessibilitat a Escaldes. | PS

El Partit Socialdemòcrata vol uns carrers amb accessibilitat per a totes les persones. Per aquest motiu la candidatura escaldenca es compromet a portar a terme un estudi en aquest sentit a la parròquia.

Antoni Fernàndez, candidat número nou de la candidatura, sobre aquesta temàtica va exposar que «tota la gent pot tenir problemes diversos en la seva vida a l’hora de moure’s» i, per tant, per realitzar l’estudi «pensem no només en persones amb discapacitat sensorial, motriu o cognitiva, sinó també amb gent gran, dones embarassades» i qualsevol persona que pugui tenir algun problema per desplaçar-se.

A través d’aquest informe es podran avaluar els carrers, espais i establiments públics d’Escaldes-Engordany «per aplicar les mesures pertinents per millorar-ho en cas que sigui necessari». Plantejava que «tenim problemes bastant greus, penso, d’accessibilitat a la nostra parròquia», però no només en aquesta línia, sinó també pel que fa a la «seguretat». Va assenyalar especialment les voreres molt estretes i amb pilones metàl·liques «que impedeixen el trànsit de les persones amb normalitat», o construïdes amb materials que en mullar-se són molt relliscoses i «són problemàtiques per a tothom, i fins i tot perilloses», podent causar caigudes i lesions als vianants.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT