PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Terceravia preguntarà als ciutadans com millorar Sant Julià

Volen que siguin ells els que proposin projectes per embellir la parròquia

Per El Periòdic

Josep Majoral i el seu equip a Aixovall.
Josep Majoral i el seu equip a Aixovall. | Terceravia

El candidat de la formació, Josep Majoral, té com objectiu embellir la parròquia i que «els lauredians i lauredianes estimin, cuidin i facin créixer Sant Julià». D’aquesta manera es va expressar el cap de llista de la coalició, que també va destacar que «cal impulsar projectes participatius per a l’embelliment d’algunes zones de la parròquia amb la col·laboració de les entitats lauredianes». 

Des de la candidatura Terceravia + Unió Laurediana + Independents Sant Julià de Lòria van manifestar que «cal tenir en compte les propostes de la ciutadania en espais concrets com la font dels Coms o la plaça Major», deia Majoral. «La neteja i la recuperació dels camins que arriben fins als quarts s’han de mantenir ben senyalitzats», explicava el candidat, remarcant que és un dels objectius del programa. El cap de llista va afirmar que «Sant Julià ha de ser la porta d’entrada que Andorra és mereix». 

Digitalització / Amb el mateix objectiu, el de millorar la vida dels ciutadans de la parròquia, l’agrupació proposa «agilitzar els tràmits per esdevenir un comú de futur», explicava el número dos, Jaume Carrera. «Estem al segle XXI i s’ha d’informatitzar molt més tots els tràmits i digitalitzar-los», va considerar l’aspirant a cònsol menor, qui va demanar potenciar «al màxim» els tràmits online, així com també la signatura digital.

De totes maneres, Carrera va remarcar que la «reestructuració» no implicarà «que haguem de posar gent al carrer». En aquest sentit, el candidat de terceravia va recordar que «els tràmits de paper a molta gent no se li pot demanar de fer-ho digitalment perquè no tothom és capaç». En qualsevol cas, el candidat de terceravia sí que va matisar que el procés de digitalització requerirà també una formació pel funcionariat.

Carrera va exposar que tenen la voluntat de «desubicar» alguns tràmits a les noves instal·lacions de la plaça Lídia Armengol, atès que a l’espai actual «no s’hi cap». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT