PUBLICITAT

Encamp

David Rios assegura: «si guanyo l’FC Andorra es quedarà»

Parlar amb el club serà una de les primeres coses que faran si arriben al comú

Per Elisabet Cortiles

David Rios a Prada de Moles.
David Rios a Prada de Moles. | PS

«Està clar que si nosaltres guanyem les eleccions, el Futbol Club Andorra es quedarà». Així de contundent es va mostrar el candidat a cònsol major per la candidatura de Partit Socialdemòcrata + Independents, David Rios. «Entenem que és un element dinamitzador de la parròquia», justificava Rios, que afegia, «les millores que s’aportin a les instal·lacions també s’estendran a la resta de clubs esportius d’Encamp».

Rios va assegurar que, si el FC Andorra pugés de categoria, s’adaptarien les instal·lacions de Prada de Moles «sense cap mena de problema», doncs és una infraestructura del Comú i en gaudiran els altres clubs de la parròquia. En aquest sentit, «si nosaltres tenim l’oportunitat de governar, una de les primers coses que farem és seure amb l’FC Andorra i altres clubs de la parròquia per parlar de quines necessitats tenen, i prioritzar les inversions que s’han de fer als espais esportius», es comprometia el cap de llista. 

Des del mateix Prada de Moles, Rios va aprofitar la convocatòria per denunciar que «és una llàstima» que quan es va fer la inversió inicial per a la construcció del complex de Prada de Moles no es tinguessin en compte determinats aspectes com pot ser la coberta per a les graderies, una arribada als lavabos públics més accessible, i fins i tot un accés a persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda a les graderies.

«Considerem que l’esport és un element socialitzador i integrador molt important”, deia el candidat, motiu pel qual «posarem tots els recursos necessaris per modernitzar, reorganitzar i ampliar» els poliesportius tant d’Encamp com del Pas de la Casa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT