PUBLICITAT

Encamp

El Mercat de Nadal d’Encamp torna a omplir la plaça Sant Miquel

L’espai havia quedat desert arran de les obres de l’avinguda

Per El Periòdic

L’esbart Sant Romà durant la seva actuació a la plaça Sant Miquel de la parròquia d’Encamp.
L’esbart Sant Romà durant la seva actuació a la plaça Sant Miquel de la parròquia d’Encamp. | ANA/C.A.

La plaça Sant Miquel d’Encamp es va omplir durant tot el matí d’ahir gràcies a una nova edició del Mercat de Nadal. Més de 35 paradetes van dinamitzar un espai que havia quedat desert degut a les obres que el comú està duent a terme a les avingudes. És per això que l’Associació d’Empreses d’Encamp (AEE) va voler treure rèdit de l’esdeveniment i va preparar diferents activitats paral·leles al mercat durant tot el dia. Així doncs, es podria afirmar que, si l’objectiu era dinamitzar la jornada, la parròquia va fer els deures, ja que es  va calcular una afluència al voltant de 1.500 persones, moltes d’elles turistes que han aprofitat el pont de la Puríssima, per acostar-se al Principat.

L’AEE es va esforçar perquè l’esdeveniment fos tot un èxit. Les baixes temperatures inicials van fer que la xocolata calenta amb coca que van servir a les onze del matí fos benvinguda. Paral·lelament, un grup de música animava l’ambient, mentre el públic anava omplint la plaça. De les 35 paradetes, moltes eren de guarniments nadalencs, però també s’hi podien trobar penjolls, polseres, flors i complements de papereria com llibretes i llapis.

Cap a les dotze del matí, la plaça Sant Miquel ja presentava un bon aspecte i va ser aleshores quan l’Esbart Sant Romà va fer la seva actuació. Una combinació de dansa i música que va agradar a tots els assistents. La jornada va anar avançant amb molt públic i amb les nadales de fons. El dia va seguir amb activitats com el Fotomatón i un taller d’espectacles a càrrec d’espectacles Pirineus.

A les 14.00 l’olor d’escudella va fer salivar tots els qui passejaven pel mercat i es va fer el repartiment de sopa, a càrrec del Caliu d’en Josep, del Restaurant El Creper i de la Granja Roc Arnau. La plaça es va tornar a animar entre les quatre i les cinc de la tarda, quan hi va haver l’espectacle de màgia a càrrec de Gatzara. Tot seguit, els nens i, els que no ho són tant, van poder gaudir de coca i xocolata que va repartir la pastisseria Casal, del Forn de les Bons i del Bar On Anem. La tarda va acabar amb l’Espectacle Itinerant i es va finalitzar el Mercat de Nadal amb el ja tradicional repartiment de vi calent.

L’AEE es va marcar com a objectiu «reprendre l’activitat a la plaça Sant Miquel ara que les obres estan gairebé acabades». En aquest mateix sentit, representants de l’AEE van explicar que volen «donar una mica de vida la parròquia i tornar a recuperar la normalitat que teníem abans de les obres». 

L’oferta d’ordino

Des de divendres i fins avui hi ha el Christmas Village d’Ordino, on hi ha paradetes i un munt d’activitats per a tothom.

L’Associació d’Empreses encampadana estrena una pàgina web

Amb l’objectiu de donar a conèixer totes les activitats que organitzen, l’Associació d’Empreses d’Encamp (AEE) va estrenar el seu nou portal web. A l’adreça www.aeencamp.com s’aglutina informació de tots els seus associats, molts dels comerços i empreses de la parròquia d’Encamp. A més, s’hi pot trobar dades pràctiques sobre la seva ubicació (amb mapa interactiu), fotografies, descripció de l’activitat i informació de contacte. D’aquesta manera, l’usuari pot trobar amb facilitat hotels, restaurants, botigues o supermercats. La web és molt intuïtiva i visual i permet fer un recull de totes les activitats que l’associació realitza al llarg de l’any.

Amb la nova plataforma, doncs, l’AEE pretén, a banda d’informar de les accions, donar més visibilitat als socis i, per tant, al teixit empresarial i comercial d’Encamp. Així com exposar els beneficis d’adherir-se a l’associació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT