PUBLICITAT

Andorra la Vella

PS vol assegurar-se que el bus comunal és eficient

Carmona proposa «tarifes preferents» de pàrquing pels veïns de la parròquia

Per El Periòdic

D. Carmona i S. González.
D. Carmona i S. González. | PS

La candidatura del Partit Socialdemòcrata i Independents d’Andorra la Vella va informar ahir sobre la seva voluntat de revisar la concessió del bus comunal per assegurar-se que dona el servei contractat i necessari.  La candidata a cònsol major, Dolors Carmona, va exposar les denúncies i queixes que els veïns els han fet arribar en relació amb aquest nou servei: «Es demanava que els ciutadans poguessin utilitzar el bus per desplaçar-se per dins de la parròquia i veiem que els ciutadans que l’utilitzen no poden comptar amb aquest servei perquè no passa amb la freqüència que tenia anteriorment i que s’havia compromès, i a la vegada la capacitat d’aquests autobusos fa que tampoc tinguin la seguretat de poder-lo utilitzar», va exposar Carmona.

La mateixa va afirmar que al comú cada vegada hi ha més problemes de mobilitat i accessibilitat i que tot plegat provoca un impacte mediambiental. És en aquest sentit que la candidatura també aposta per promocionar la mobilitat sostenible: per una banda, proposa facilitar que els desplaçaments es puguin fer caminant i, per l’altre, vol promocionar vehicles menys contaminants. 


Facilitats per aparcar

Una altra mesura lligada a la mobilitat és l’establiment de «tarifes preferents» de pàrquing pels veïns de la parròquia. «Creiem que és una consideració que es mereixen els ciutadans perquè són ells els que contribueixen pagant els seus impostos al Comú», va declarar la candidata socialdemòcrata. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT