PUBLICITAT

Ordino

Movem Ordino planteja construir un magatzem pel servei de manteniment

La formació valora millores en l’enllumenat, les voravies i la treta de neu

Per El Periòdic

Iriate fent declaracions a la premsa, ahir.
Iriate fent declaracions a la premsa, ahir. | PS

Les condicions del servei de manteniment preocupa a MovemOrdino i en aquest sentit planteja una sèrie de mesures perquè millorin. Una d’elles és la construcció d’un magatzem centralitzat per al material.

Víctor Iriarte, número sis de la candidatura, destacava que aquest sector de treballadors comunals «no ha estat prou valorat o escoltat, i se li ha de donar la importància que té». Per aquest motiu plantegen l’estudi d’un nou magatzem o l’ampliació de l’actual, ja que els espais «són petits i una mica obsolets». Iriarte subratllava que és un servei que permet tenir la parròquia «més neta i endreçada», i que necessita mantenir un control coordinat amb altres departaments, aspecte que considera que no es produeix. La intenció és «marcar protocols de treball perquè no hi hagi problemes entre departaments i la feina funcioni, i això reverteixi en el ciutadà».

Iriarte va mostrar el compromís per celebrar reunions veïnals en els diversos nuclis urbans «per conèixer el parer dels ciutadans» i detectar mancances que es puguin produir, a més de rebre les propostes de millora dels assistents. També volen canviar «l’enllumenat perquè sigui més sostenible, però hi ha punts negres que volem eliminar», a més de la millora en les voravies. També va indicar que «hem tingut inputs que apunten que el protocol de treta de neu no seria el més adient».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT