PUBLICITAT

Encamp

El partit contra el Leganés es disputarà al Prada de Moles

La Reial Federació Espanyola de Futbol dona el vistiplau al terreny de joc de la parròquia d’Encamp

Per Anna Ribas

L'FC Andorra celebra una victòria en un partit anterior.
L'FC Andorra celebra una victòria en un partit anterior. | XAVI PUJOL

El Prada de Moles serà l’escenari del duel entre el FC Andorra i el Leganés de la primera ronda de la Copa del Rei. Malgrat que es va posar en dubte la viabilitat de les instal·lacions del camp per diputar el duel, finalment, El club tricolor compta amb el vistiplau de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per jugar l’eliminatòria a partit únic en el seu terreny de joc habitual. A més, el club ja fa setmanes que està fent obres al camp per millorar el perímetre de seguretat del terreny de joc, entre altres modificacions.

Quant a la decisió de la federació, l’entrenador Gabri Garcia va expressar que «estem contents de poder jugar aquí perquè és un camp que tenim molt per la mà, és on entrenem cada i on, a excepció del partit contra el Prat en la Copa Catalunya, no hem perdut. Ens trobem bé, estem molt còmodes i creiem que les dimensions ens van bé pel nostre joc».

Així doncs, Andorra collirà un equip de la Primera Divisió després de 24 anys. L’última vegada que ho va fer, va ser en la tercera eliminatòria de la Copa del Rei que es va disputar el 13 de desembre, on van perdre per 2-0 contra el Celta de Vigo. En aquest cas, el duel es disputarà dimarts 17 de desembre a les 21.00 hores, una hora complicada pel que fa a la temperatura però que beneficia els espectadors que treballin.

En aquest sentit, el club preveu posar a la venda 1.000 entrades per al matx. Cal recordar que el partit de la Copa del Rei no està inclòs en l’abonament de temporada però està previst que els socis tinguin descompte en la compra dels tiquets. 

En ser preguntat sobre si les baixes temperatures beneficiarien l’equip local, Garcia va apuntar que «A Leganés també fa fred i, si bé és cert que nosaltres entrenem durant més mesos amb aquestes temperatures, no crec que això ens doni cap mena d’avantatge ni que sigui un condicionant».

Cal recordar que en primera instància, el partit es va fixar el 19 de desembre. Però els dos clubs es van posar d’acord per demanar el canvi de data, una petició que es basava en els horaris que va establir LaLiga per la jornada anterior i la jornada prèvia, de manera que es perjudiquen menys els interessos dels pepineros si el duel es disputa en dimarts i no en dijous. La RFEF va acceptar-ho.

PUBLICITAT
PUBLICITAT