PUBLICITAT

Andorra la Vella

En Comú vol crear un espai autogestionat pels joves

La nau tindria un caràcter polivalent i seria de lliure accés i coberta

Per Adrià Esteban

La candidata Marta Pons.
La candidata Marta Pons. | Adrià Esteban

En Comú per Andorra la Vella va convocar ahir als mitjans de comunicació a l’Institut de la Margineda en el sisè dia de campanya per tractar qüestions relacionades amb el jovent. En aquest sentit, la candidata número 12 de la llista, Marta Pons, va exposar la voluntat de crear un espai polivalent autogestionat per joves. 

«Volem implementar la construcció d’un espai polivalent per a que els joves puguin desenvolupar activitats de lleure i de participació i totes aquestes siguin autogestionades per ells mateixos», va assegurar Pons. D’aquesta manera, l’objectiu és que el lloc, que encara no està definit tot i que s’estan estudiant diverses ubicacions, sigui una nau «de lliure accés i coberta». «Que sigui un espai cèntric i que pugui cobrir el màxim de necessitats possibles», va afegir la candidata d’En Comú per Andorra la Vella.

«La idea és que ells mateixos podrien proposar quines activitats prefereixen fer o quines necessitats tenen», va subratllar Pons, qui va suggerir activitats com perquè «grups de música puguin anar a assajar, tallers de cuina, billar o futbolí». En qualsevol cas, Pons va sostenir que aquest espai seria complementari a l’Espai Jovent del Parc Central. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT