PUBLICITAT

Canillo

Objectiu Comú farà una pista sintètica per esquiar tot l'any

També hi hauria un simulador d’aventures al Palau de Gel

Per El Periòdic

Objectiu Comú a Soldeu.
Objectiu Comú a Soldeu. | Objectiu Comú

Els candidats d’Objectiu Comú van escollir Soldeu, nucli emblemàtic i històric de turisme d’esquí, per presentar la proposta del partit de poder esquiar tot l’any. La número dos de la llista, Dolors Cabot va explicar que «el concepte d’Esquí Tot l’Any és un projecte global que abasta diferents iniciatives, complementàries entre si». Detallava que el principal atractiu serà «la instal·lació d’una superfície lliscant sintètica de gran dimensió i llargada, a l’aire lliure i aprofitant alguna de les pistes de l’estació i els corresponents remuntadors, per poder practicar l’esquí en temporada en que no hi hagi neu, fonamentalment l’estiu i una part de tardor». 

L’altra proposta, que s’ubicaria al Palau de Gel, seria un simulador amb capacitat per unes 20 o 25 persones, que permetria viure una experiència casi real d’estar sobrevolant diversos indrets d’interès de la parròquia, naturals, arquitectònics i de contrades diverses. Cabot, desenvolupant la idea, deia que «al mateix temps, aquest simulador a través de diferents programacions al llarg de l’any, estiu i hivern, servirà per viure les sensacions de fer baixades de Copa del Món per la pista Àliga o Avet».

Per Objectiu Comú, aquestes són les inversions que cal fer a la parròquia, allunyades de les costosíssimes iniciatives del comú Demòcrata sortint, i de les propostes de la llista encapçalada per Francesc Camp, en el mateix sentit. Cabot va remarcar que si arriben a la casa comuna, les propostes «es faran efectives un cop s’hagi tancat la renovació del contracte per la continuïtat del Palau de Gel», que està prevista en els propers sis mesos». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT