PUBLICITAT

Encamp

En Comú té el telecabina entre les seves prioritats

També volen connectar Engolasters a través d'un camí per Les Bons

Per El Periòdic

En Comú per Encamp al llac d'Engolasters.
En Comú per Encamp al llac d'Engolasters. | EL PERIÒDIC

La llista d’En Comú per Encamp seguirà treballant des del comú per fer possible el telecabina que ha d’unir amb el llac d’Engolasters. Segons la coalició és una de les prioritats de l’administració i per això durant els darrers anys s’ha intentat dur a terme el projecte, tot i que sense èxit.  

UP + Demòcrates + Liberals + Independents plantegen, com la resta de partits, que la construcció de la infraestructura es faci a través d’una concessió, però fins ara cap empresa s’ha interessat en ferm per assumir els costos de l’obra.

La número 11 de la coalició, Jéssica Montellà, va explicar ahir que també s’aposta per crear un camí obert a tothom que «sortiria des de Les Bons fins a vila, i s’uniria amb el camí de les Pardines». Per fer-ho possible, però, «primer s’haurà de parlar amb tots els propietaris per facilitar l’accés lliure del públic», detallava Montellà des del llac mateix. 

Una altra acció que planteja En Comú és la potenciació de la ruta dels orris, per mostrar «el nostre patrimoni natural i cultural» deia la número 11. La idea final, amb totes aquestes propostes turístiques, «és que tothom gaudeixi de les nostres muntanyes», ja que «actualment molts turistes arriben a aquesta zona a través d’Escaldes-Engordany», puntualitzava Montellà. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT