PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Govern no descarta fer una permuta per The Cloud

Font creu que l’Executiu fa «un regal» al comú i recorda la despesa

Per Anna Ribas

Presentació de la plaça on s’havia d’emplaçar The Cloud.
Presentació de la plaça on s’havia d’emplaçar The Cloud. | MARICEL BLANCH

El ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, va ser l’encarregat de respondre a la pregunta presentada pel conseller socialdemòcrata Jordi Font, en referència a la construcció del nou edifici d’Andorra Telecom. Torres va explicar que «estem seleccionant un despatx d’arquitectes que dugui a terme el projecte. S’està gestionant amb el comú perquè la part de les lletres sigui un espai públic. A la part de darrere es podrien construir uns 6.000 metres quadrats a un preu d’uns 1.400 euros per metre quadrat i hi hauria les oficines comercials d’Andorra Telecom i els despatxos per als tècnics i els serveis administratius». «No volem tornar a construir en edifici que faci tub. Volem que la gent pugui gaudir de l’espai de la plaça», afegia.

En aquest sentit, Font va apuntar que «li fan un bon regal al comú» i Torres va respondre que «estem negociant amb el Comú d’Andorra i hem parlat de la possibilitat que ens cedeixin algun espai que hagin adquirit. Podríem obtenir una parcel·la de valor similar però no podem avançar-nos». 

Tot seguit, Font va remarcar que amb el projecte s’havien llençat a les escombraries 3,5 milions d’euros i Torres va assegurar que d’aquests no se’n podrien recuperar 1,5.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT