PUBLICITAT

Les matriculacions de vehicles cauen un 2,5%

Elèctrics 100% i els híbrids disminueixen, els de gasolina creixen

Per El Periòdic

| ANA / M. T.

El Departament d’Estadística va publicar ahir que les matriculaciones de vehicles durant el MES de novembre van disminuir un 2,5% respecte al mateix període de l’any passat. En aquesta línia, l’any 2018 es van registrar 4.633 vehicles des de gener fins a novembre, 11 menys que enguany i 387 menys si es té en compte els mesos des de gener fins a novembre, 
En referència al tipus de vehicles matriculats, les vendes de motocicletes i ciclomotors van incrementar un 28,9%, mentre que els camions i camionetes segueixen la tònica general amb un 7,9%. 
En contraposició, la matriculació dels turismes van baixar un 7,8%. Segons informa el mateix ens, les matriculacions de turismes que utilitzen com a font d’energia principal el dièsel com a carburant van créixer un 13.7% mentre que els de gasolina van disminuir un 7,9%,
Pel que fa als vehicles elèctrics 100%, durant aquest mes de novembre se’n van matricular 7, el que significa una xifra de 3 menys que el passat any. En referència als vehicles híbrids, només se’n van registrar quatre, tres menys que l’any anterior.
A més, cal destacar l’augment de matriculacions de vehicles de gasolina, amb un 4,7%, el que representa una diferència important respecte al descens que van patir els vehicles de dièsel. En la resta de categories que va publicar Estadística es va matricular 99 vehicles sense carburant i 56 vehicles elèctrics 100% .

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT