PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Rubia denuncia sous inferiors pels agents de circulació

El candidat assegura que són uns 12 anys d'irregularitats en el pagament de salaris

Per Laura Cugat Ruiz

Rubia acompanyat de dos membres de la candidatura a Escaldes.
Rubia acompanyat de dos membres de la candidatura a Escaldes. | El Periòdic

El cap de llista de terceravia + Independents d’Escaldes, Jordi Rubia, va exposar ahir al Parc de la Mola la problemàtica que existeix en el servei de circulació de la parròquia per diversos motius, un dels quals consisteix en el pagament indegut des de fa anys a una quarantena de funcionaris: «La diferència entre el que marca la graella salarial i els sous reals no la tinc a mà, però puc assegurar que se’ls podria donar entre 5.000 i 10.000 euros per agent de circulació pel que fa als anys en què hi ha hagut aquesta diferència. Estem parlant d’uns 12 anys d’irregularitats en el pagament de salaris». 

Rubia va constatar que la relació entre els funcionaris i el comú no és bona. En aquest sentit, el mateix va proposar que «si arribo a ser cònsol, tindrem les portes obertes a tothom i sobretot al nostre funcionariat perquè si aconseguim que ells estiguin contents, tothom estarà content». Pel que fa al pagament irregular de sous, el candidat va corroborar que «als caps dels agents de circulació, que entre cometes són càrrecs polítics, se’ls està pagant el que els pertoca, inclús una mica més», en detriment dels agents que estan per sota. «Si Justícia dona la raó als agents, serà Escaldes el que haurà de pagar el que els pertoca durant els anys en què no s’ha pagat degudament», va dir Rubia. 

A més a més, el cap de llista va exposar que «des del servei de circulació hi ha unes 14 demandes formalitzades a Justícia per part d’agents que han de pagar cadascun el seu advocat. En canvi, els advocats dels seus caps els paga el comú, cosa que nosaltres veiem com un favoritisme».

PUBLICITAT
PUBLICITAT