PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

UxEE emprèn eines per evitar locals tancats a Vivand

Una de les estratègies passa per una cessió temporal dels locals perquè esdevinguin punts d'informació

Per El Periòdic

Membres de la llista d’UxEE.
Membres de la llista d’UxEE. | UxEE

Vivand és un dels motors econòmics de la parròquia i des d’Unió per Escaldes-Engordany (UxEE) volen impulsar diverses mesures per evitar que hi hagi locals tancats a l’avinguda per l’impacte visual que suposen de cara als veïns i als visitants. Una d’aquestes estratègies passaria per una cessió temporal dels locals perquè esdevinguin punts d’informació o espais per fer una pausa al bell mig del comú. 

El candidat a cònsol major d’UxEE, Higini Martínez-Illescas, va manifestar ahir que «volem que Vivand sigui una avinguda viva en la qual no hi hagi comerços tancats i el dia a dia sigui més amable evitant, per exemple, la neteja de l’avinguda en hores punta» com ha succeït darrerament.

Una altra de les mesures que es promouran des del partit consisteix en la instal·lació de punts d’informació digitals que, segons la formació, el darrer govern comunal no ha portat a terme. UxEE va anunciar que també volen habilitar zones de càrrega i descàrrega pels residents a la zona de Vivand «per facilitar-los l’accés a la seva llar» i es permetrà la recollida amb taxi als clients dels hotels de la zona. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT