PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Moreno acaba 23a i suma el seu millor resultat a la Copa d’Europa

L’andorrana firma un molt bon temps i assoleix l’objectiu marcat d’acabar en el top 30 de la cursa

Per El Periòdic

Cande Moreno, ahir.
Cande Moreno, ahir. | FAE

En la primera jornada de Copa d’Europa de velocitat a l’estació noruega de Kvitfjell, Cande Moreno, va aconseguir entrar en els punts de la competició continental, sent 23a en el supergegant, i, per tant, sumant vuit punts. Aquest és el seu millor resultat en la Copa d’Europa.

Va fer un temps de 56,46 segons, a 1,55 de la guanyadora, l’austríaca Nadine Fest, que va guanyar amb autoritat amb 54,91. Després del supergegant, es va celebrar l’eslàlom que va servir per fer la classificació de la supercombinada que es completarà demà amb un altre supergegant. En aquest eslàlom, Moreno va ser 30a amb el dorsal 59, amb 44,45, a 1,99 de la millor, que va ser la noruega Andrine Maarstoel, amb 42,46.

«Estic a 1,55, és una pista curta i les diferències són molt poques. De fet, la quarta ja està quasi a un segon i les altres quinze dins de mig segon. Estic dins de les 30, que era l’objectiu, i el balanç és molt positiu», comentava Moreno. 

Per una altra banda, Xavi Cornella va finalitzar 19è en la cursa de gegant FIS de Trysil amb un temps de 1.59,20, a 5,11 del guanyador, el noruec Patrick Haugen Veisten, que va fer un temps d’1.54,09. Bartumeu Gabriel no va poder finalitzar la segona mànega, quan en la primera havia aconseguit també estar entre els 30 millors registres.

A Suècia, l’equip de joves va disputar un gegant FIS en categoria masculina i en categoria femenina. En homes, el més destacat va ser Roger Bartumeu, amb la 48a plaça, mentre que en dones va ser Carla Mijares, amb la 22a posició. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT