PUBLICITAT

Clark torna

El britànic fitxa per dos mesos pel MoraBanc, equip on ja va militar durant el curs 2015-16

Per Miquel López-Egea

Clark, amb la samarreta del MoraBanc.
Clark, amb la samarreta del MoraBanc. | TONY LARA

Les lesions de Tyson Pérez i de Bandja Sy han provocat que el MoraBanc Andorra anunciés ahir el fitxatge del pivot Daniel Clark per dos mesos. El britànic, de 31 anys, és un jugador amb una àmplia experiència a l’ACB i actualment es trobava sense equip. A més, el jugador ja coneix el club perquè va formar part de la plantilla andorrana de la temporada 2015-16.
Clark va completar la seva formació al planter de l’Estudiantes i amb aquesta entitat va debutar a la Lliga Endesa, començant després un llarg recorregut que l’ha portat a jugar a Breogán, Baskònia, Fuenlabrada, Skopje, Múrcia, Guipúscoa i Fuenlabrada de nou, on va jugar durant tot el curs passat.

A més, és internacional amb la Gran Bretanya ha optat per repetir al Poliesportiu, on ja va estar a les ordres de Joan Peñarroya. «És un jugador que ens pot ajudar en la situació que estem de lesions i que coneix bé la lliga», va explicar el General Manager del club Francesc Solana i va afegir que «està capacitat per jugar de quatre i de cinc i això ens va molt bé». Avui ja viatja amb l’equip.

Els seus màxims a la competició han estat 25 punts, cinc triples, 12 rebots, sis assistències i un 24 de valoració. Durant l’etapa que va militar a les files tricolor va jugar 33 partits, aconseguint una mitjana de set punts per enfrontament i un encert del 31,3% en triples i del 46,7% en tirs de dos. És a dir, un triple de mitjana i 1,48 punts en tirs de dos. També va capturar 2,8 rebots per enfrontament i va realitzar 0,8 assistències per duel. En total, va aconseguir una valoració mitjana de 6,5 punts.

La darrera temporada amb el Fuenla va jugar 31 partits, disputant una mitjana de 17 minuts per matx en els quals va anotar 5,5 punts i va fer un triple de mitjana, fet que va suposar un encert del 33%. Així mateix, en tirs de dos, va sumar una mitja d’1,1, fet que va suposar un encert del 57,1%. Per altra banda, va capturar 0,9 rebots i va fer 1,2 assistències. A més, va aconseguir un 5,8 de mitjana en valoració.

Minicopa Endesa

El MoraBanc Andorra disputa a partir d’avui la Minicopa Endesa a València. El tècnic, Cristian Vegas, va explicar que «és una experiència que per als nens és formidable perquè és la seva primera com a semiprofessionals, amb altres planters d’equips ACB». «Com a entrenador és un repte intentar veure el nivell que hi ha a Andorra i, si podem, competir amb altres equips de fora», remarcava i recordava que «anem amb una generació que la majoria té experiència». 

Mumbrú creu que els tricolor estan cridats a jugar els play-off

L’entrenador del RETAbet Bilbao, Alex Mumbrú, va considerar ahir que el MoraBanc, equip que visita demà Miribilla, és «un equipàs que juga a Europa i que està cridat a jugar els play-off» de la Lliga Endesa. 

Així mateix, va valorar que és un conjunt «molt físic que defineix molt bé i que té clares les seves regles en defensa». «En atac, Ibon Navarro els ha imprès la seva filosofia, fan molt bon bàsquet i són capaços de canviar detalls en un partit», reiterava i remarcava que «fan un bon joc, sent capaços de canviar detalls en un partit».

«Haurem de fer un bon partit perquè està ben entrenat i vénen de guanyar amb facilitat al Baskònia, haurem d’estar concentrats els 40 minuts per poder emportar-nos la victòria», reiterava i que les baixes dels andorrans «són importants».

PUBLICITAT
PUBLICITAT