PUBLICITAT

Encamp

Laura Mas mantindrà les bonificacions als nous comerços

També es simplificaran els tràmits per atraure el sector privat

Per Elisabet Cortiles

Mas i Marot travessant el pont.
Mas i Marot travessant el pont. | EL PERIÒDIC

Per a En Comú per Encamp, la dinamització de la parròquia passa perquè les ajudes a nous comerciants i hotelers siguin més atractives. El número 5 de la coalició UP + Demòcrates + Liberals + Independents, Josep Maria Marot, va garantir ahir que «des del comú es mantindran les bonificacions en l’impost de radicació els dos primers anys de vida de les empreses», a més de «donar més facilitats per a l’obertura de nous negocis, com hotels i botigues».
Alguns dels exemples que va posar per aconseguir-ho eren «la simplificació dels tràmits al comú i l’oferta de més incentius fiscals».

GRATUÏTAT DELS APARCAMENTS / Una altra de les mesures que es planteja l’agrupació és la gratuïtat de l’aparcament per als esquiadors que pugin en Funicamp a Grandvalira. «D’aquesta manera, també fomentaríem més afluència de turistes a la zona alta d’Encamp; som la primera porta a les pistes d’esquí i hem d’aconseguir que els visitants es quedin a comprar i a dormir a la parròquia», detallava la cap de llista, Laura Mas.
 

Es treballarà en la gratuïtat dels aparcaments per als que pugin a Grandvalira amb el Funicamp

La líder de l’agrupació va confirmar que miraran d’incorporar un codi QR al forfet, «tot i que s’ha d’estudiar». 
En la mateixa línia, es treballa en la creació de nova ocupació i en la modernització dels comerços que ho necessitin. 

D’altra banda, en el marc del pla estratègic de dinamització que es va aprovar durant el passat mandat,  Marot va confirmar que si segueixen al comú s’impulsaran campanyes per «fer parròquia i conscienciar elsciutadans perquè consumeixin a Encamp».

PUBLICITAT
PUBLICITAT