PUBLICITAT

Encamp

Terceravia vol fer un cinema al Pas de la Casa

Es compromet a trobar inversors per construir-lo

Per El Periòdic

Terceravia durant la presentació de campanya
Terceravia durant la presentació de campanya | EL PERIÒDIC

Terceravia + Independents va detallar ahir les propostes que tenen per al Pas de la Casa amb l’objectiu de «pensar més en els ciutadans que en els turistes», deia el número 4, Laurent Thibaud. Una de les més destacades va ser la proposta de muntar un cinema a la vida; «ens comprometen a cercar el suport privat necessari per obrir una petita sala de cinema», avançava Thibaud.

El candidat número 4 va detallar que pensen en un mobiliari urbà pràctic i desmuntable, «perquè a l’estiu es pugui gaudir de bancs a l’aire lliure i que a l’hivern estigui condicionat amb una cobertura», assegurava Thibaud. També volen augmentar la presència policial durant la temporada d’esquí. 

La candidatura Terceravia + Independents, a més, té la voluntat de crear la figura d’un "conseller de comú enllaç al Pas de la Casa". El candidat número 4 va especificar que l’objectiu és que la gent que resideix al poble pugui dirigir-se directament a aquesta persona durant tota la setmana i serà l’encarregat d’ocupar-se de la vila.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT