PUBLICITAT

Encamp

El PS farà una conselleria de proximitat per ser més inclusius

Plantegen reunions de barri mensuals i sotmetran a consulta popular les decisions més importants

Per Elisabet Cortiles

Delmesa Azzopardi atenent els mitjans de comunicació.
Delmesa Azzopardi atenent els mitjans de comunicació. | EL PERIÒDIC

Els socialdemòcrates van voler donar sentit al seu eslògan de campanya -Una parròquia per a tothom-, anunciant la voluntat de crear una conselleria de proximitat. Si arriben al comú, la número 8 de PS + Independents, Demelsa Azzopardi, va explicar que «la conselleria servirà per apropar la casa comuna a tothom».

Demelsa Azzopardi: «La conselleria tindrà un representant de cada barri d’Encamp amb el que ens reunirem de manera mensual»

La intenció, detallava Azzopardi, «és que la conselleria tingui un representant de cada barri d’Encamp amb el que ens reunirem de manera mensual, per conèixer les necessitats i els problemes de cada nucli urbà». «Alhora també els hi podrem explicar el que fa el comú per ells i tenir un seguiment de les incidències», deia Azzopardi.

En aquest sentit, el cap de llista de la formació, David Rios, va afegir que «la voluntat de la nostra agrupació és que les grans decisions del comú es prenguin de manera grupal, amb consultes populars als ciutadans». El socialdemòcrates també tenen al seu programa el compromís de publicar les obres que tenen previst al llarg del seu mandat, sis mesos després d’assumir el control del comú.

L’agrupació, que va citar els mitjans a La Bartra, un dels barris més allunyats del centre històric de la parròquia, va denunciar que «el comú no tracta per igual totes les zones. Si nosaltres guanyem les eleccions, governarem pel 100% dels ciutadans; farem que tornin a sentir-se encampadans», deia Rios.

El Pas, una altra història / La conselleria de proximitat no tindria representants al Pas de la Casa, ja que segons la número 8, «el Pas té un problema encara més greu que els nuclis oblidats d’Encamp. Allà hi tindrem una persona que vetlli 24h per les necessitats dels ciutadans que hi viuen». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT