PUBLICITAT

Ordino

Terceravia planteja un oci amb més civisme

Veu el 'botellón' com un problema entre la joventut

Per El Periòdic

Erola fent declaracions sobre els problemes amb el 'botellón'
Erola fent declaracions sobre els problemes amb el 'botellón' | Terceravia

Els problemes d’inicivisme que s’han produït en diversos punts del país els últims mesos tant els caps de setmana com en festes majors és una problemàtica que preocupa a terceravia, que insta a acabar amb aquetes males pràctiques, relacionades principalment amb el denominat botellón. 

«Ens estimem molt la nostra parròquia i les festes tradicionals i darrerament en els últims anys festes com el Roser d’Ordino, que es la nostra festa, s’han convertit en un gran botellón a l’aire lliure i és el que menys desitgem. La gent el que busca és una parròquia sana, neta i sense actes incívics», indicava el candidat número sis, Jordi Erola. Per aquest motiu planteja una major coordinació amb la Policia i les entitats per «recuperar l’essència d’aquesta festa, ja que ens agrada veure que Ordino s’ompli de gent, però rebutgem els actes incívics». 

Per ampliar el programa cultural impulsaran les tradicions de la parròquia, com els buners d’Ordino, el brou de Sant Antoni o l’exposició micològica, fent participar la gent gran i els joves. També van anunciar la reactivació del concurs de jardins i balcons i la creació d’una zona lúdica.

PUBLICITAT
PUBLICITAT