PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Units pel Canvi pretén promoure l’acollida d’estudiants internacionals

La candidatura remarca la necessitat d’una residència per als alumnes universitaris

Per El Periòdic

Travesset i altres candidats d’Units pel Canvi davant de l’UdA, ahir.
Travesset i altres candidats d’Units pel Canvi davant de l’UdA, ahir. | Units pel Canvi

Units pel Canvi va reunir-se ahir amb el rector de la Universitat d’Andorra, Miquel Nicolau, així com amb estudiants i professors del centre per tal de percebre les seves inquietuds i traslladar-los els projectes que han incorporat al seu programa electoral per promoure l’educació del país. 

Amb l’objectiu de convertir Sant Julià en la capital de la formació professional i universitària d’Andorra, el candidat a cònsol major, Joan Travesset, va concretar que volen tirar endavant la residència universitària i crear una borsa de famílies disposades a acollir estudiants internacionals. 

En cas d’arribar al comú, la candidatura es compromet a designar una persona de la corporació per fer d’interlocutora entre el centre educatiu i l’administració pública, de manera que puguin agilitzar-se les relacions entre ambdues institucions. D’altra banda, Travesset va explicar, en declaracions als mitjans de comunicació davant de la universitat, que treballaran «per millorar les infraestructures educatives de forma coordinada amb el Govern i per implicar el sector privat i els particulars a la universitat».

PUBLICITAT
PUBLICITAT