PUBLICITAT

Objectiu Comú demana recuperar la Cascada de Moles

La formació preveu reparar els dos espais i fomentar l’escalada al mur

Per El Periòdic

Miquel Naudi durant l’acte.
Miquel Naudi durant l’acte. | OC.

La rehabilitació de la Cascada de Moles i del mur d’escalada és un objectiu prioritari per la candidatura d’Objectiu Comú de cara a fomentar l’activitat física i esportiva a la parròquia canillenca. 
La primera força en desafiar l’hegemonia de DA a Canillo aposta per recuperar dos espais en estat d’abandonament perquè puguin ser utilitzats per turistes i residents ja que des de la candidatura consideren que «l’escalada està considerada com una activitat de moda i en creixement».
En aquest sentit, el número 6 de la formació, Miquel Naudi, va afirmar que «els espais estan totalment oblidats i en un estat lamentable. En el passat eren un referent a la parròquia i si nosaltres guanyem a les eleccions comunals del pròxim 15 de desembre habilitarem aquests dos espais per tal de fer que Canillo es converteixi en un referent turísitic i en un lloc ideal pels residents». 
Tot seguit, el candidat Miquel Naudi va afegir que «és evident que el pas del temps i les inclemències meteorològiques han anat fent mal a les dos instal·lacions, però el que realment sap greu és la deixadesa amb que s’ha tractat el tema per part de qui és competència».
Per últim, el candidat de la formació va detallar que la candidatura també té la intenció de reparar jar el berenador de la cascada de les Moles que roman tancat a causa de l’esllavissada del passat 1 de febrer i que va produir greus desperfectes a la zona.

PUBLICITAT
PUBLICITAT