PUBLICITAT

DA confia atreure turistes amb els ponts tibetans

La candidatura valora en 2,6 milions d’euros el cost del projecte

Per El Periòdic

Francesc Camp i Cerni Pol conversen sobre els ponts tibetants.
Francesc Camp i Cerni Pol conversen sobre els ponts tibetants. | DA.

Els ponts tibetants seran l’atracció estrella del nou circuit turístic que vol impulsar la candidatura formada per DA + I a la parròquia canillenca per atraure turistes més enllà de l’hivern i fomentar la desestacionalització.
D’aquesta manera, el grup polític taronja té la intenció de connectar les diverses estructures turístiques del territori, com el Mirador del Roc del Quer, per construir un recorregut turístic que superarà els 40 quilòmetres i que comptarà amb diferents camins, ginys mecànics i vehicles perquè el puguin realitzar famílies, gent gran o persones que no gaudeixen d’una gran condició física. 
En aquesta línia, el líder demòcrata, Francesc Camp, va manifestar que «la candidatura vol fer un gran recorregut que comenci a la Vall del Riu i inclogui els diferents atractius turístics de la parròquia com els ponts tibetants, el Mirador del Roc del Quer, l’oferta d’ENSISA a l’estiu i l’hivern, el romànic i també altres propostes culturals». 
Sobre el cost de la construcció, el número 5 de la candidatura, Cerni Pol, va detallar el projecte dels ponts tibetants i va dir que «l’obra té un cost de 2,6 milions d’euros i inclou una passarel·la de 600 metres,de les més llargues del món, així com una passarel·la que arribarà fins al mirador del Roc del Quer».
Per últim, Camp va declarar que «sabem que Canillo compta amb molts atractius per residents i turistes, hem d’aprofitar-ho i per això tenim la intenció de fer un circuit senzill, atractiu i dinàmic».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT