PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Terceravia promou incentius fiscals pels propietaris de pisos de lloguer

Carrera reivindica el paper dels comuns a l’hora de col·laborar amb la cessió de dades a la Taula de l’Habitatge

Per El Periòdic

El candidat número dos de terceravia, Jaume Carrera.
El candidat número dos de terceravia, Jaume Carrera. | terceravia

L’habitatge, una de les principals preocupacions dels ciutadans segons es desprèn del darrer estudi del CRES, ha entrat oficialment en campanya electoral. En aquest sentit, la primera candidatura que ha introduït propostes per a la capital va ser terceravia, que va convocar ahir als mitjans a Prada Casadet. En aquest sentit, el número dos de la llista, Jaume Carrera, va assegurar que terceria incentivarà fiscalment els propietaris d’habitatges que posin els pisos al mercat de lloguer, com a proposta per afrontar la problemàtica de l’habitatge que té actualment la parròquia i el conjunt del país. 

«Treballarem estratègicament i amb compromís social en matèria d’habitatge enfocada a la gent que passa dificultats. Hem de treballar conjuntament amb el Govern perquè a nivell de comú podem fer polítiques a nivell fiscal potenciant els propietaris», va afirmar Carrera.
Tot i no concretar mesures, el candidat de terceravia va exposar el seu parer respecte al paper que han de tenir els comuns a la Taula Nacional de l’Habitatge. «Primer cal saber d’on ve el problema i sense informació difícilment se sabrà, si és per manca de pisos o pel preu de lloguer. La taula de l’habitatge ha de disposar d’informació i per tant els comuns han de col·laborar, sempre dintre de la llei i protegint dels dades», va afegir Carrera. Per aquest motiu, l’aspirant a cònsol menor va reivindicar la col·laboració dels comuns «perquè tenen les dades de qui viu a cada pis i quins preus de lloguer es paguen». D’aquesta manera, Carrera va lamentar que la corporació la capital no hagi informat encara «de com s’estan desenvolupant els preus de lloguer en funció de les propietats». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT