PUBLICITAT

Garcia, director adjunt d'Institucions Penitenciàries

el periodic
andorra la vella

Periodic
El Centre Peniteciari de La Comella. Foto: ONA MORANTE

El Consell de Ministres va aprovar ahir el nomenament de l'oficial Miquel Garcia Val com a nou director adjunt del Departament d'Institucions Penitenciàries. Cobrint aquesta plaça fins ara vacant, el Govern pretén donar suport i reforçar l'equip directiu del Centre Penitenciari, que ha de tirar endavant un pla d'accions i un projecte de desenvolupament integral de la institució.

El portaveu del Govern, Bruno Bartolomé, va explicar que la decisió s'ha pres també a demanda d'alguns sindicats, que volien que es cobrís aquesta plaça per millorar la gestió del centre i davant la impossibilitat de crear noves places.

estalvi energètic / D'altra banda, Bartolomé va informar que, en el marc del Pla director d'estalvi i eficiència a nivell energètic, que ha dut a terme fet una formació de 101 persones, està actualment movent-se entorn el 5,62% d'estalvi, tot just abans d'avançar el període d'hivern, en què l'ús de la calefacció marca la dinàmica general.

Això fa que el Govern estigui «raonablement optimista» amb la possibilitat que es pugui assolir l'objectiu del 5%. Bartolomé va recordar que es tracta d'un «projecte engrescador» i, al mateix temps, «una mostra d'esforç col·lectiu.

reserva de matrícules / Finalment, el Govern va aprovar un procediment que té com a objectiu «establir una norma que apliqui el principi de la temporalitat» en les reserves de matrícula. Aquesta pràctica, consistent en demanar l'assignació d'un determinat número de placa, tot esperant un temps a què aquesta surti al mercat, tindrà ara una caducitat als 90 dies des de la data de fer la sol·licitud. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT