PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Per a Schreiner, «Andorra sempre és especial»

L’extricolor recorda que «va passar cinc anys molt bons» al Principat i fa una crida a l’afició

Per El Periòdic

Tomas Schreiner.
Tomas Schreiner. | acb Photo / A. Arrizabalaga

El jugador del RETAbet Bilbao Basket i ex del MoraBanc Andorra, Thomas Schreiner, va confessar ahir que «sempre és especial jugar contra l’Andorra» perquè «hi vaig passar cinc anys molt bons». Aquest dissabte, a les 20.30 hores, els del Principat visiten Miribilla en un duel en el qual els tricolor volen seguir en la seva bona dinàmica.

«Tinc molts bons rècords d’Andorra, tinc molts amics allà i sempre és especial», va comentar i va aclarir que «tot i aquests sentiments, quan comenci el partit tan sols vull guanyar». Per aquest motiu va considerar que serà clau «millorar les nostres prestacions i limita el nombre de pèrdues que vam tenir en el partit contra el Joventut».

Així va comentar que «podem pensar en el partit contra el Badalona però ja ha passat i no serveix per a res, el més important és pensar en nosaltres i en el fet que les coses depenen de nosaltres». «El que serveix és entrenar i estar preparat per al següent partit davant de l’Andorra, que serà molt difícil», afegia.

En aquesta línia, va assegurar que veu el seu equip «amb opcions de guanyar, donant-nos suport amb l’ambient de Miribilla». «Som molt forts a casa i ens agrada jugar molt davant la nostra afició, espero que estigui ple una altra vegada, sempre ens ha anat bé a casa», recordava. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT