PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes, Caminal i Guillamet, a per les 4 hores off-road de Lleida

L’equip vol adjudicar-se la prova després d’haver acabat en segona posició el curs passat

Per El Periòdic

Vinyes fa unes verificacions abans deles 4 hores off road de Lleida, l’any passat.
Vinyes fa unes verificacions abans deles 4 hores off road de Lleida, l’any passat. | FotoEsport

Després d’ocupar la segona plaça en la passada edició de les 4 hores off-road de Lleida, Joan Vinyes, Melchor Caminal i Quim Gillamet, es mostren optimistes per fer un pas més i aconseguir un triomf que ja van tenir molt a prop fa un any. En la que serà la seva quarta participació consecutiva formant equip pilotaran un Seat Ibiza TDi, preparat per Baporo Motorsport, per a aconseguir el seu objectiu.

La tradicional prova de final de temporada, organitzada per l’Escuderia Lleida, es disputarà en el remodelat Circuit de Lleida. El traçat de 1.245 metres va variant de manera constant a mesura que avança la competició. Són quatre hores sense pausa en les quals la dificultat de la pista també depèn de la climatologia i en cas de temps sec del moment en què surti el vehicle a regar el traçat, per a evitar el gran núvol de pols que es forma amb el pas dels vehicles. «És evident que sortim a competir per a guanyar, encara que a vegades hi ha rivals que corren més que nosaltres», comentava Vinyes i destacava que «de tota manera, a Lleida, l’ambient és una mica més relaxat i no hi ha la tensió habitual de quant t’estàs jugant uns punts en un campionat». «Els membres de l’Escuderia Lleida munten molt bé la carrera i, sobretot, el que desitgem és gaudir-la», remarcava. 

Per la seva banda, Caminal va comentar que «sens dubte, la cita de Lleida contínua sent un repte per a mi». «Quan sigui el moment de sortir a la pista, intentaré mantenir el meu millor ritme competitiu i mantenir la posició», firmava i remarcava que «això d’atacar ho deixo per als meus companys». Els entrenaments lliures i cronometrats seran dissabte mentre que la prova, diumenge. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT