PUBLICITAT

Encamp

El PS denuncia sobrecostos amb el Passeig Mojácar

Calcula que a les obres s’han gastat 900.000 euros més del previst

Per El Periòdic

David Rios parlant amb els encampadans en una reunió de poble.
David Rios parlant amb els encampadans en una reunió de poble. | EL PERIÒDIC

La candidatura del Partit Socialdemòcrata + Independents denuncia que les obres del passeig Mojácar. El líder del PS a Encamp, David Rios, va explicar durant la reunió de poble que el projecte ha tingut un cost molt elevat «que inclou un material inadequat ja que no es pot fer la treta de neu correctament, cosa incoherent en una parròquia com la nostra». Rios també va recordar que «la barana, a méss té electricitat estàtica i no resulta gaire agradable per a la gent que hi passeja». La número 3 de la llista, Jennifer Mitjana va denunciar que el comú «ha intentat solucionar una part ara que hi havia eleccions» però aquesta nova obra, «ha suposat un sobrecost de 900.000 euros». 

Mitjana va posar també l’exemple de la plaça de l’Església del Pas de la Casa com una obra costosa i improvisada. Va assegurar que havia de ser «una plaça suposadament destinada a la ciutadania i ha acabat sent un servei d’aparcament», i va destacar que també acabarà tenint un sobrecost perquè «s’ha de modificar una part de les obres per a que finalment la plaça pugui donar el servei que realment ha de tenir, un lloc propi comú a la ciutadania». 

Per tot plegat, els socialdemòcrates es comprometen a tenir «un comú transparent». En aquest punt, Mitjana va confirmar que «tots els costos de totes les inversions que es facin a Encamp i al Pas de la Casa seran publicats amb detall, de manera comprensible a tota la ciutadania». La número 3 de la llista es va comprometre a «ser 100% transparents» i a «planificar les obres amb antelació perquè treballarem pel 100% de la parròquia». Per últim, el PS va criticar que la falta de planificació i d’inversions necessàries han fet que la parròquia «quedi econòmicament deprimida». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT