PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jordi Rubia alerta de la deixadesa de la parròquia d'Escaldes

El focus d'atenció se centra en l’estat actual del camí i els estacionaments de la Salita

Per El Periòdic

El candidat de terceravia+Independents a Escaldes, Jordi Rubia.
El candidat de terceravia+Independents a Escaldes, Jordi Rubia. | terceravia

La candidatura Terceravia + Independents d’Escaldes-Engordany va alertar ahir de la deixadesa de la parròquia per part dels governs comunals. El candidat a cònsol major, Jordi Rubia, va assegurar que «nosaltres defugim de les obres faraòniques i volem centrar-nos en el benestar i en la seguretat dels nostres ciutadans». El mateix va demanar a la corporació actual «que surti al carrer i vegi com està el poble». Segons RTVA, el focus d’atenció per la formació se centra en l’estat actual del camí i els estacionaments de la Salita.

El partit ha renunciat aquesta vegada a practicar el sistema del porta a porta. En aquest sentit, Rubia va argumentar diumenge passat en el marc de la penjada oficial de cartells que «farem una campanya diferent perquè no practicarem el porta a porta, anirem de local en local i apropant-nos a la gent del carrer». 

En declaracions que Rubia va fer ahir a la televisió, «el problema és sempre el mateix: anem amagant totes les obres i els 'naps' que s’arriben a fer. Creiem que el principal que ha de fer un comú és cuidar el vianant, el poble i el turista». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT