PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La ferida per l’accident de trànsit està a l’UCI de Sant Pau

El camioner va patir diverses contusions però va rebre l’alta dimarts

Per Laura Cugat Ruiz

Resultat de la col·lisió entre el camió i el cotxe, dimarts a la tarda.
Resultat de la col·lisió entre el camió i el cotxe, dimarts a la tarda. | El Periòdic

L’Hospital de Sant Pau de Barcelona va informar ahir al matí que la dona resident d’Andorra que va patir l’accident de trànsit el dimarts a la tarda a l’avinguda Salou, quan el turisme que conduïa va topar amb un camió, té un estat estable dins la gravetat i està ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) per observar el seu progrés durant les properes 48-72 hores. Segons el centre hospitalari català, la gravetat del seu diagnòstic prové pels diferents traumatismes que té per tot el cos: un traumatisme cranial i diversos ossos trencats, i també contusions i cops.

La pacient té una inflamació generalitzada que els especialistes volen anar baixant a poc a poc, amb l’objectiu que siguin les seves cèl·lules les que es vagin reparant per si soles. Fins que no tingui una total estabilitat, els metges no podran veure del tot quina pot ser la seva evolució. L’hospital també informa que la dona no ha passat per cap operació quirúrgica. Pel que fa a l’altre ferit resultant del sinistre, el conductor del camió, l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell va informar ahir que l’home resident va rebre l’alta el mateix dia que es va produir la col·lisió pels volts de les 12 de la nit. L’home presentava diverses contusions.

El sinistre

L’accident de trànsit va tenir lloc aquest dimarts cap a les cinc de la tarda a l’avinguda Salou, a l’alçada del pont de la Palanca de Santa Coloma. Un camió que transportava begudes va topar amb un turisme i els respectius conductors van resultar ferits, sobretot la conductora del cotxe que va ser traslladada amb helicòpter a l’Hospital de Sant Pau la mateixa tarda. El Servei de Mobilitat va informar que el sinistre va provocar nombroses retencions a diverses vies. Pel que fa al lloc dels fets, es va tallar la via en els dos sentits de la marxa i la circulació es va desviar pel centre de Santa Coloma. H

PUBLICITAT
PUBLICITAT