PUBLICITAT

Encamp

Terceravia es preocupa pel benestar dels funcionaris

Revisarà els contractes eventuals i durà a terme un estudi del clima laboral

Per El Periòdic

L'equip de terceravia Encamp
L'equip de terceravia Encamp | EL PERIÒDIC

La candidatura Terceravia + Independents va comprometre’s a realitzar un estudi del clima laboral dels diferents departaments del Comú, per tal d’avaluar possibles mancances i disfuncionalitats en els diferents llocs de treball. La candidata número 6 de l’agrupació, Alexandra Arenas, va explicar que, d’aquesta manera «volen reforçar els punts forts que detectem».

Terceravia va incidir en la importància dels treballadors públics afirmant que «l’essència del Comú són els seus treballadors i per aquest motiu nosaltres volem tractar els empleats com un factor clau, a través de mesures com la implantació d’un programa de formacions específiques i dotant el personal del material necessari i adequat per al seu lloc de treball», va afegir Arenas.

Si guanyen les eleccions del dia 15 de desembre, la candidatura de Terceravia + Independents revisarà els contractes eventuals «per reduir al màxim la perpètua eventualitat» i «permetre la rotació del personal». va indicar Arenas. 
A més d’aquesta proposta, fins ara terceravia ha parlat sobre  l’elaboració d’un estudi d’impacte per fer el telecabina que uneixi Encamp i el llac d’Engolasters, a més de plantejar millores en els accessos de la frontera entre el Pas de la Casa i França. També volen dinamitzar el nucli urbà d’Encamp per evitar seguir sent «una ciutat dormitori», fomentar el petit comerç i ampliar la freqüència del transport públic a la parròquia, que consideren insuficient.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT