PUBLICITAT

Encamp

En Comú per Encamp garanteix que l’Andorra es quedarà a Prada de Moles

Asseguren que el club s’hi troba a gust i hi tenen bona relació

Per Elisabet Cortiles

Laura Mas xutant un penal a Xavier Fernández
Laura Mas xutant un penal a Xavier Fernández | EL PERIÒDIC

En Comú per Encamp va refermar el seu compromís d’assegurar la permanència de l’FC Andorra a Prada de Moles. El número 6 de la llista, Xavier Fernández, va garantir ahir que si arriben al comú «faran tot el que faci falta» perquè l’equip es quedi a la parròquia. Fernández va explicar, a peu de camp i amb l’FC Andorra de fons fent el seu entrenament, que «la relació és molt bona i els jugadors se senten molt a gust aquí». 
 

Xavier Fernández: «Prada de Moles ens permet fer l’ampliació de grades que faci falta si l’FC Andorra puja de categoria»

De cara a un possible ascens a Segona A del tricolor, el número 6 va recordar que recentment el club va afegir prop de 700 localitats a l’estadi d’Encamp, «que al tenir una àmplia superfície plana, ens permet fer les ampliacions que facin falta en un futur i encabir més graderies si fossin necessàries». «El canvi de gespa artificial a natural, si és requerit, tampoc suposarà un gran inconvenient», sentenciava Fernández, que alhora també admetia, «al final l’última paraula la tindrà l’FC Andorra». 

Vila Europea de l’Esport / En el marc del reconeixement esportiu que la parròquia va rebre per al 2020, En Comú per Encamp va subscriure la voluntat de l’agrupació de seguir potenciant els clubs i esportistes de la parròquia. En aquest sentit, Fernández va detallar que tenen la intenció de portar grans competicions com la Spartan Race, que ja es fa a Encamp, o crear-ne de noves. «Volem crear una mitja marató que vagi d’Encamp al port d’envalira.

La cursa ens posicionaria en el calendari de les mitges maratons d’Europa», explicava Fernández, que en tot moment va estar acompanyat de la líder de la coalició, Laura Mas. D’altres propostes de programa que s’estan treballant i que, de fet, formen part del pla de desenvolupament de la Vila Europea 2020 són la possibilitat de fer un Rally automobilístic i un Open d’Escalada. 

Esportistes d’elit al Pas / Xavier Fernández va revelar que si arriben al comú, signaran un acord amb el Club Natació Barcelona per a que facin els seus entrenaments a les instal·lacions esportives del Pas de la Casa, «tal i com acaba de fer el Club Natació Sant Andreu, amb qui el comú va signar recentment un acord de col·laboració». D’aquesta manera, deia Fernández, «dos dels clubs més potents de Catalunya farien la seva preparació a la parròquia».

Reunió de poble / La coalició encampadana va acabar la jornada amb una reunió de poble en la que van explicar les inversions fetes pel comú i les que queden per completar. Amb una sala plena a vessar la cap de llista, Laura Mas, va explicar que “el nostre compromís és acabar les obres de millora de carrers, i d’infraestructures que des del comú es van iniciar, tant a Encamp com al Pas de la Casa” i complir amb el que portem al programa. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT