PUBLICITAT

Encamp

Agrupament Encampadà veu «inviable» el telecabina

Creuen que el telecabina suposa «enterrar diners en un projecte deficitari»

Per Elisabet Cortiles

El cartell de campanya d'Agrupament Encampadà
El cartell de campanya d'Agrupament Encampadà | EL PERIÒDIC

El número 3 d’Agrupament Encampadà, Daniel Torres, va titllar d’«irrealitzable», la construcció d’un telecabina que vagi del nucli urbà d’Encamp al llac d’Engolasters. Torres va assegurar que «la parròquia té altres prioritats que no pas enterrar diners en un projecte que serà deficitari». Malgrat que és conscient del nombre important de turistes que podria atraure el telecabina, també creu que «la situació ha canviat respecte els anys 60 i 80» i explicava que «aleshores hi havia fins a nou càmpings a Encamp, que arrossegaven molta gent al telefèric». 
 

Creuen que el telecabina suposa «enterrar diners en un projecte deficitari»

A més de considerar-lo «inviable», Torres va comparar la proposta del telecabina amb la de l’aeroport, «que cada vegada que hi ha eleccions generals, apareix al programa de tots els partits».
 

FALTA D’UN TERRENY / Agrupament Encampadà denuncia que el comú ha tingut sobre la taula el projecte durant els darrers 20 anys i, «quan va tenir terrenys propis per ubicar-lo, no ho va fer», deia Torres. El número 3 de la llista va desmentir les declaracions de terceravia, que proposen construir el telefèric al pàrquing de Terres Primeres. «Aquells terrenys són d’un particular», confirmava Torres, que també afegia el cost de les obres i de l’ús de l’espai aeri si s’envaís una propietat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT