PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

DA pretén fer un embelliment a l’avinguda Fiter i Rossell

Dos dels projectes són impulsar un nou edifici cultural i una plaça

Per El Periòdic

La candidata a cònsol menor de la llista de DA d’Escaldes, Núria Barquín, acompanyada pel número 11 de la llista, Antoni Molné.
La candidata a cònsol menor de la llista de DA d’Escaldes, Núria Barquín, acompanyada pel número 11 de la llista, Antoni Molné. | DA

La candidata a cònsol menor de la llista de DA d’Escaldes-Engordany, Núria Barquín, va explicar ahir el projecte que plantegen per dinamitzar l’avinguda Fiter i Rossell. La voluntat del partit és aprofitar les obres de separativa d’aigües que s’han de fer properament per embellir l’avinguda, millorar les voravies i incorporar nou mobiliari urbà. A la vegada, i per acabar-ho de complementar, es vol convertir l’edifici de l’antic escorxador, propietat del comú i ara en desús, en una instal·lació cultural per a la parròquia. 

L’edifici, que es troba a tocar de Fiter i Rossell, a l’avinguda del Pessebre, comptarà també amb una plaça i un millor accés fins al Pont dels Escalls. «Ara el pont queda tapat, farem un accés més pràctic que servirà per donar valor i dignificar el patrimoni que tenim», va exposar Barquín, acompanyada pel número 11 de la llista, Antoni Molné. La mateixa va ressaltar que la decisió final de què fer a l’edifici de l’antic escorxador es farà amb el vistiplau dels escaldencs i escaldenques. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT