PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vives rep al COA al Palau Episcopal pel curs fet

El copríncep agreix la dedicació i l’esforç dels esportistes en una recepció

Per El Periòdic

Vives rep al COA al Palau Episcopal, ahir.
Vives rep al COA al Palau Episcopal, ahir. | Bibas d\'Urgell

L’arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, va rebre ahir al Palau Episcopal els membres del Comitè Olímpic Andorrà (COA), encapçalats pel seu president, Jaume Martí.
A la recepció també hi van estar presents la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz i el representant personal del copríncep, Josep M. Mauri.

Durant l’acte, Vives va voler agrair la dedicació i esforç dels esportistes per abanderar el nom d’Andorra arreu del món, ja que al llarg de l’any 2019 van estar presents en nombroses competicions internacionals com els Jocs dels Petits Estats d’Europa celebrats a Montenegro, el Festival Olímpic de la Joventut Europea d’hivern a Sarajevo, els Jocs Europeus que es van celebrar a Minsk, Bielorússia, el Festival Olímpic de la Joventut Europea a Baku, Azerbaidjan i els Jocs del Mediterrani Platja a Patras, Grècia.

Una trentena de persones van estar present en la recepció en la qual van assistir els representants de les federacions olímpiques, de les federacions no olímpiques, dels atletes olímpics i d’altres membres que han participat en els esdeveniments esportius al llarg de l’any 2019. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT