PUBLICITAT

La Copa d’Andorra preveu augmentar els participants

La competició arranca el 14 de desembre i comptarà amb un total de vuit proves que es disputaran fins al març

Per El Periòdic

Els organitzadors de la Copa d’Andorra.
Els organitzadors de la Copa d’Andorra. | FAM

La Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) va presentar ahir la 18a edició de la Park Piolets Copa d’Andorra d’esquí de muntanya. La competició arrencarà el pròxim 14 de desembre i comptarà amb un total de vuit proves repartides entre els mesos de desembre i març.

Tal com va explicar l’organització, els principals objectius fixats són els de seguir augmentant el nombre de participants respecte a la temporada passada així com seguir en contacte permanent amb els clubs i els organitzadors de totes les proves per tal de millorar la qualitat i la participació. D’altra banda, un dels nous objectius a complir és el de promocionar les categories juvenils per consolidar la base de l’esquí de muntanya. Carlo Ferarri, director tècnic de la FAM, va destacar que «les proves estan obertes a tots els esquiadors i esportistes de tots els països del món perquè la Park Piolets Copa d’Andorra també té com a fita donar a conèixer el país a través de l’esquí de muntanya».

La Nocturna del Pas de la Casa, la Cronoescalada Grandvalira, les Tres Fronteres Dynafit- Grandvalira, la Comapedrosa Arinsal, la Grandvalira Skimo 6, l’Altitud Skimo 4 juntament amb la Banc Sabadell Skimo 2, la Font Blanca i la Travessa de Ransol-La Serrera formen el circuit d’aquest any, que acabarà de definir-se en funció de les condicions que presenti la neu.

Test per a l’equip nacional

 La Nocturna del Pas de la Casa serà clau pels tècnics de la federació perquè els ajudarà a conèixer el nivell competitiu i l’estat físic dels esquiadors de l’Equip Nacional.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT