PUBLICITAT

Encamp

David Rios acusa el comú: «maten el poc comerç que tenim»

Assegura que les obres de l’avinguda Joan Martí han perjudicat els botiguers

Per Elisabet Cortiles

David Rios parla amb el personal de neteja de la parròquia
David Rios parla amb el personal de neteja de la parròquia | EL PERIÒDIC

PS + Independents va criticar durament ahir la gestió de les obres de l’avinguda de Joan Martí. El seu candidat a cònsol major, David Rios, va assegurar que el partit ha recollit el malestar dels encampadans, que «han patit les obres durant tants mesos». Rios creu que «s’ha de corregir la manera de fer política» i acusava l’actual comú de «planificar unes obres a final de mandat i tenir el carrer tancat deu mesos». El líder del PS  el fa responsable de les pèrdues dels botiguers, «maten el poc comerç que tenim a Encamp, a més de generar molèsties als veïns». 

És per això que Rios proposa consensuar amb els comerciants el millor moment per fer noves infraestructures. Si guanyen, els socialdemòcrates es comprometen a anunciar les obres que faran durant els primers sis mesos de mandat i «fer-les més ràpid del que s’està fent ara». Per últim, sentenciava que «les obres de l’avinguda, són el millor exemple del que nosaltres no farem si governem a partir del dia 15».

Millor connexió al Pas / Per la seva banda, el número 2 de la formació, Enric Vila, va detallar que la formació s’havia reunit amb el cònsol de la localitat francesa de l’Hospitalet-près-L’Andorre per mirar de crear sinèrgies, en el cas que siguin escollits. Entre d’altres propostes, Vila explicava que «vam parlar de recuperar el servei d’autobusos que connectava l’estació de tren de Latour-De-Querol amb el Pas de la Casa i fer un camí de senderisme entre les dues localitats». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT