PUBLICITAT

Andorra la Vella

En Comú visualitza un mirador a la Comella com a reclam turístic

Astrié projecta una obra que tingui «alguna singularitat arquitectònica»

Per Adrià Esteban

El número dos de la llista d’En Comú, David Astrié, al mirador de la Comella.
El número dos de la llista d’En Comú, David Astrié, al mirador de la Comella. | MARICEL BLANCH

Una cinquantena de metres més enllà del quilòmetre 3 de la carretera de la Comella «tenim unes vistes magnífiques a tot el que és la vall d’Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Santa Coloma», va exposar el número dos de la llista d’En Comú per Andorra la Vella, David Astrié. Per aquest motiu, Astrié va assegurar que en el programa electoral de la candidatura figurarà la construcció d’un mirador «que complementi l’oferta de miradors» ja existents al circuit de l’Obaga de la capital. «Aquest seria el mirador final, el mirador estrella de tot el circuit de miradors que tenim aquí», va manifestar l’aspirant a cònsol menor. 

«Aquest mirador voldríem que fos un mirador que tingués alguna espècie de singularitat, ja sigui arquitectònica o d’enginyeria però sempre que estigui ben integrat en el medi natural», va reflexionar Astrié sobre una infraestructura que presentaria paral·lelismes amb la del Roc del Quer, situada a Canillo. «Hauríem de fer el concurs d’idees i després licitar el projecte però no hauria de ser una obra forçosament molt costosa», va cloure. 

Terceravia defuig dels «projectes faraònics»

La cap de llista de terceravia, Emi Matarrodona, va assegurar que perseguiran el dèficit zero «amb la complicitat institucional». Així doncs, Matarrodona va rebutjar «projectes faraònics» que impliquin «canvis de pressupostos o allargament de períodes de pagament». «Les desviacions és molt probable que alguna vegada s’hagin d’efectuar, però sempre amb transparència. El que no es pot fer és manar d’esquena a la ciutadania», va resumir.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT