PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Esteve firma la 41a posició a la Copa d’Europa de Trysil

L’esquiador considera que «el resultat és positiu perquè no estic molt lluny dels 30», però vol millorar

Per El Periòdic

L’esquiador Àxel Esteve.
L’esquiador Àxel Esteve. | FAE

Àxel Esteve va aconseguir ahir la 41a posició a la primera de les seves dues cites amb la Copa d’Europa de gegant, disputada a l’estació noruega de Trysil. Esteve va aconseguir passar a la segona mànega i per tant, poder competir per les places de privilegi gràcies al seu crono de la primera baixada, en el qual va marcar 58,24 segons, que el deixava en aquell moment en la 53a posició, a 2,44. Després de la segona mànega, amb un temps parcial de 57,57, l’andorrà es va situar amb un registre total d’1.55,81 minuts, a 4,26 del guanyador, el noruec Fabian Wilkems Solheim, que va fer  un crono d’1.51,55.

Amb aquesta cursa, Esteve es va quedar a 1,23 dels punts de Copa d’Europa, això era la 30a posició de l’eslovac Andreas Zampa, que va fer un temps d’1.54,58, 1,23 millor que el de l’esquiador andorrà.

«Penso que ha sigut una carrera bastant positiva», va explicar Esteve i va recordar que «vinc d’un estiu difícil en el qual no he pogut estar al 100% físicament ni tècnicament, per tant,  el resultat és positiu perquè no estic molt lluny dels 30». «He esquiat intel·ligent, ben posat tècnicament, i al final no he estat tan lluny», sentenciava. «Ara disputo un altre gegant, a la mateixa pista i teòricament amb les mateixes condicions, la idea és treballar sobre el que hem fet i intentar millorar, vull estar més a prop, o dins dels 30 millors», concloïa.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT