PUBLICITAT

L’FC Lusitans esclata contra la gestió de la Segona Divisió

El club considera «una falta de respecte» jugar un partit decisiu al vespre «a un camp com el d’Ordino»

Per Miquel López-Egea

L'FC Lusitans, aquesta pretemporada.
L'FC Lusitans, aquesta pretemporada. | FC Lusitans

L’FC Lusitans està indignat sobre com s’està gestionant la Segona Divisió. Segons va explicar el club a EL PERIÒDIC «és una falta de respecte total el que està passant en aquesta categoria» i va insistir en el fet que «no es pot jugar un enfrontament clau a les 18.00 hores a un camp com el d’Ordino», ja que diumenge «no es veia la pilota, s’havia de jugar amb una llanterna». 

En aquest sentit, el club va perdre contra el Penya Encarnada per 1 a 3,un conjunt que va acabar el matx amb vuit jugadors després que l’àrbitre expulses a tres a les acaballes del duel. Per tant, el Penya Encarnada és líder amb 28 punts, amb un puny menys es troba la Massana i el Lusitans és tercer, amb 20. L’entitat es va mostrar molt crítica amb la Federació Andorrana de Futbol (FAF), ja que va considerar que qui l’està gestionant «està assegut mirant la televisió, sense fer res i sense preocupar-se per la segona categoria del futbol nacional».  Així mateix, els jugadors del club també es van mostrar molt dolguts amb aquest partit i van recordar la mala qualitat del camp: «no es veia la pilota ni les línies i no hi havia llum». «Hi ha d’haver unes condicions mínimes», reclamaven.

No és la primera que un club de Segona té un malestar amb la FAF. No fa gaire diversos clubs es van queixar per la falta de camps per entrenar quan es va substituir la gespa del Nacional.

PUBLICITAT
PUBLICITAT